Home » Portfolio

Categorieën

Archieven

Recente reacties

Portfolio

Voor MBO College Airport in Hoofddorp schreef ik mee aan het jubileumboek dat in 2019 is verschenen bij het 25-jarig bestaan van de school.

 

 

 

Voor het Zuiderzeemuseum schreef ik voor een fototentoonstelling een paper over de stand van zaken rond het verenigingsleven in Nederland.

 

Voor de gemeente Lelystad maakte ik samen met City Marketing Lelystad een gids van groene wandelroutes in en rond de stad. Eerder stelde ik drie historische wandelroutes samen in het kader van het 50-jarig bestaan van de stad.

 

 

Voor het Nationaal Archief ben ik actief als niet-gelieerd onderzoeker. In opdracht van particulieren verrichte ik archiefonderzoek naar de statuten van de Stichting Rode Kruis Trombosedienst te Ede, de internering van de Duitse zendeling Friedrich Boger in Nederlands-Indië in 1940-1942, naar de tijdens de Tweede Wereldoorlog weggevoerde en vermoorde joodse inwoners van Delfzijl en naturalisatiedossiers.

 

Voor Jelmer verzorgde ik een stadswandeling waarin ik een groep van ca. 30 jonge professionals op het gebied van stedenbouwkundige ontwikkeling iets vertelde over de veranderingen die Lelystad in de loop van 55 jaar heeft ondergaan qua stedenbouwkundige opzet.